Stoeterij Danielle Joosten


Dressuuramazone Danielle Joosten

Geboren op 11 mei 1980 in Eindhoven. De interesse voor paarden en pony's openbaarde zich al zeer snel op de lagere school. Ze begon op haar 7 jarige leeftijd bij de plaatselijke manege in Valkenswaard met paardrijden.

Op twaalf jarige leeftijd kreeg ze haar eerste eigen pony en stallen in Valkenswaard, waar ze dagelijks bezig was met fokken en berijden van paarden en pony’s. Zeer actief was ze in de basiswedstrijden waarbij ze meerdere paarden heeft opgeleid en uitgebracht tot en met Z niveau.

Met haar 16 jarige leeftijd heeft ze een halfjaar stage gelopen op een springstal in Duitsland, en op haar 18 jarige leeftijd heeft ze een half jaar lang in Griekenland op het eiland Kreta een manege mee opgestart voor het toerisme.

In 2001 verhuisde ze samen met haar ouders naar de gemeente Maaseik in België waar na vele jaren van renovatie de huidige stoeterij Danielle Joosten is ontstaan. Gedurende deze periode trouwde ze in 2004 en werd ze moeder van een dochter in 2010. Daarnaast voltooide ze onder meer haar opleidingen van instructeur, jury, makelaar, life coach en groeide ze door tot en met het niveau Zware Tour in de dressuursport.